Generic selectors
Exact matches only
Zoeken
Search in content
Post Type Selectors

De Donjon meubelen

Wat is De Donjon?

De collectie van De Donjon is samengesteld uit prachtige designmeubelen van diverse binnen- en buitenlandse kwaliteitsmerken. De winkel is ingedeeld in 7 woonwerelden van elk minstens 600 vierkante meter, waar u zich kunt laten inspireren. Bewonder top interieurmerken zoals LABEL Vandenberg en nog vele andere top designmerken.

Zij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en te helpen bij het vinden van uw perfecte meubel!

LABEL Vandenberg collectie

Bij De Donjon vindt u een uitgebreid assortiment aan LABEL meubeulen. Zo word u dan ook in de winkel en op de site persoonlijk geholpen door een specialist om uw keuze makkelijker te maken. Bij De Donjon zult u niks missen aan de LABEL collectie. Zo vind u hier de LABEL Vandenberg fauteuils, stoelen, banken, barkukken en zelfs onze outdoor meubelen.

De Donjon bied erg veel services aan die het voor u nog net iets makkelijker maken om een bij u passend design meubel te kiezen.

Hieronder bied De Donjon een showroom-aan-huis! Dit houd in dat zij het meubelstuk naar keuze meenemen naar uw huis zodat u kunt kijken hoe deze in uw woonkamer staat.

Ook bieden ze een stalenservice aan, de stalenservice is een gratis service van De Donjon waarbij u de stof en/of lederstalen van uw keuze kunt opvragen.

De Donjon heeft zelfs een plotservice,
We snappen dat het voor u soms lastig is om materialen, kleuren en vooral afmetingen in te schatten. Daarom bieden zij u de gratis plotservice aan.

U kunt een meubel naar keuze op ware grootte laten printen. Zo kunt u kijken hoe het meubel bij u thuis staat. 

 

De Donjon over LABEL Vandenberg

Door het ontwerpen van tijdloze meubelen met een duidelijke vormgeving en het gebruik van unieke natuurlijke materialen creëert LABEL Vandenberg sinds 1991 meubelen die met je meeleven.

Design van LABEL Vandenberg

LABEL Vandenberg staat voor Dutch Design pur sang: meubelen met een no-nonsense karakter en een geheel eigen identiteit. Het familiebedrijf waar al 3 generaties met veel ambacht en vakmanschap meubelen worden gemaakt. Een belangrijk materiaal van wat terugkomt in bijna alle LABEL Vandenberg meubelen is leer. Door het gebruik van karakteristieke leersoorten, krijgt ieder meubel zijn eigen identiteit en worden de items door de jaren heen alleen maar mooier.

Benieuwd geworden naar de LABEL Vandenberg meubelcollectie? Laat je dan uitgebreid adviseren door de ervaren interieur specialisten bij De Donjon.

LABEL VANDENBERG MEUBELEN

Lokaal

Voor iedereen geldt, hoe dichterbij, hoe belangrijker. Precies daarom vinden ze het bij LABEL belangrijk om lokaal te ondernemen. Om diezelfde reden zijn ze voorstander van een goed georganiseerde overheid die oog heeft voor het MKB die lokaal ondernemen. Daar zit een wisselwerking in omdat het bijdraagt aan een goede omgeving. De LABEL meubelen worden dan ook gewoon hier in Brabant, in Raamsdonksveer in de eigen fabriek gemaakt. Ze besteden niets uit aan Azië, Oost-Europa of waar dan ook. Vanzelfsprekend houden ze zich bij het maakproces aan alle regelgeving, welke mede verantwoordelijk is voor het environment. 

Duurzaam

Volgens LABEL doet je dit door het zo min mogelijk belasten van je omgeving. In de eerste plaats doen ze dat door spullen te maken die tijdloos zijn en vooral lang mee gaan! LABEL gebruikt hiervoor hoogwaardige materialen. Alle materialen die ze gebruiken zijn op een zo duurzaam mogelijke wijze gemaakt en voldoen minimaal aan Europese wetgeving. Denk daarbij aan de maximale CO2 uitstoot, stikstof uitstoot maar ook andere milieu-aspecten, zoals bijvoorbeeld het minimaliseren van transport. Hoe dichterbij je je materialen betrekt, hoe minder vervoer daarvoor nodig is.

Een belangrijk onderdeel van het door LABEL gebruikte materiaal is leer. Leer is van zichzelf al een restproduct van de slachterij wat opgewaardeerd ofwel veredeld wordt, zodat het weer hergebruikt kan worden. Iets wat nauwelijks waarde had, wordt weer waardevol. Dit hergebruik is bijna net zo oud als de mensheid zelf. 

Meer bekijken van LABEL Vandenberg in de collectie van De Donjon?
Neem snel een kijkje op hun website voor de complete collectie en alle informatie!