Generic selectors
Exact matches only
Zoeken
Search in content
Post Type Selectors

Welkom in onze fabriek.

Hier maken wij het.

Vakmanschap

De overgedragen kennis van generatie op generatie wordt tot op de dag van vandaag nog steeds toegepast bij het maken van onze meubelen. Het meubelvak zit in ons bloed, al 3 generaties lang en daar zijn we trots op.

Kennis en inzicht is verkrijgen is namelijk een kwestie kilometers maken vinden wij. Dat doe je niet zomaar even. De kennis moet groeien door jarenlange ervaring en dat maakt je een goede vakman en vakvrouw. Het kunnen maken van iets moois kost tijd. Onze vakmensen weten dat. Wij maken geen product op voorraad. Alles wat we maken en onze fabriek verlaat is speciaal bestelt voor de klant en gemaakt door vakmensen.

Design

Wij doen alles in eigen beheer en wanneer we samenwerken met zelfstandige ontwerpers houden wij de filosofie van Gerard van den Berg aan “probeer de pure vorm vast te houden vanaf de eerste schets tot en met de productie”. De modellen uit de collectie van Label Vandenberg combineren duidelijke vormgeving met een opvallende materiaalkeuze. Het ontwerp laat op een nonchalante manier de natuurlijke eigenschappen en kwaliteiten van de toegepaste materialen tot hun recht komen.

Ambacht

Wij geloven dat het maken van hoogwaardige meubelen nog steeds een ambacht is. Handwerk waarbij vakmanschap en kennis is vereist. We kiezen voor de verwerking van bijzondere en kwalitatieve materialen op onze meubelen zoals natuurlijke en karakteristieke leersoorten. Door de tijd heen worden deze alleen maar mooier en gaan ze leven. Dat kan alleen als we samen met ons team het meubelambacht koesteren in Nederland en iets bijzonders willen maken voor onze klanten. De voldoening en trots die wij samen elke dag weer uit handwerk maakt ons vak zo mooi.

Nederlands design

“Probeer de pure vorm vast te houden vanaf de eerste schets tot en met de productie”

Volop keuze in uitvoering

“Onze designmeubelen, jouw stijl.”

Gemaakt in Raamsdonkveer

“Handwerk waarbij vakmanschap en kennis is vereist.”

de Klassiekers

Hidde Yak Brown

Fauteuil Hidde

Gustav staand

Fauteuil Gustav

Mali

Eetkamerstoel Mali